Actie !!!

Boek direct bij ons en krijg 15% korting.

Enjoy a luxurious stay in the outskirts of Cape Town

This deligthful self-catering Cottage's and Guesthouse feels like home .

Uw Gastfamilie -Thierry & KatiaVergauwen

Mijn vrouw en ik zijn liefhebbers van eten en wijn, golfliefhebbers, natuurliefhebbers en nog veel meer.
Wij bieden u een geweldig verblijf in onze African Palm Cottage en Guesthouse en willen onze liefde voor dit prachtige deel van de wereld met u delen. African Palm Cottage and Guesthouse ligt in een rustige woonwijk in de noordelijke buitenwijken van Kaapstad, een of de snelgroeiende gebieden in de westelijke Kaap. African Palm Cottage and Guesthouse is gunstig gelegen binnen 10-30 minuten van vele "Places to be", zoals Kaapstad, de Tafelberg, Stellenbosch, Fransschoek, False Bay en de luchthaven.

Hottentots shuttle and tour

      Hottentots Shuttle and Tour

Of u nu reist voor zaken of plezier, onze 1e klas voertuigen met toegewijd personeel brengen u overal naartoe in de Western Cape, veilig en wel en steeds op tijd. Wenst U afgehaald te worden van de Luchthaven ? We bieden een luchthaven en algemene shuttle service van 1 tot 8 passagiers, 24 uur per dag. Wij spreken Engels, Nederlands, Vlaams en Afrikaans (geef uw voorkeur aan bij reservering).
Onze shuttle service biedt het meest volledige pakket diensten aan. Hottentots Shuttle & Tour werken naargelang Europese normen, aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. 


                              Recencies

Ik heb mijn hele leven gereisd en ben meer een ‘stad’ soort persoon, daarom was ik zo aangenaam verrast door deze perfecte vakantie. Het ligt dicht bij lekker eten en wijn, maar toch in een vredige en verbluffend mooie omgeving met de natuur voor de deur. Mijn privacy werd volledig gerespecteerd. Speciale dank aan de gastheren Thierry en Katia voor het regelen van de auto en al het andere. Mijn dochter en kleinzoon, die met mij mee gingen op deze vakantie, voelde hetzelfde - dit is een plek om opnieuw te bezoeken! Dus we komen terug!

Marleen , Belgium