"Hoewel de wereld van de ene op de andere dag letterlijk is veranderd met het uitbreken van de COVID-19-pandemie, blijft u - onze gast - onze‘ Northstar ’. We zijn ons bewust van de vele uitdagingen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd en zetten ons in voor uw gezondheid en veiligheid. We zijn voorbereid en wachten op je wanneer je weer klaar bent om te reizen. ”


Vanwege Covid-19 zullen er enkele veranderingen zijn ...


* Schoonmaakster: op een zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur is de service beperkt tot de essentiële zaken. (vuilnisbak en prullenbak, hout bijvullen, water bijvullen, etc, ...)
* Schoonmaakster: Doordeweeks komt ze op een bepaald tijdstip tussen 8.30 uur en 16.30 uur. Help ons alsjeblieft flexibel te zijn, want soms laten mensen op dezelfde dag andere mensen achter. Het kan voorkomen dat uw huisje / kamer 's middags een kleine schoonmaakbeurt krijgt.
* Na elk verblijf zullen we een nog betere dieptereiniging doen, check daarom uit ZAL om 10.00 uur zijn en inchecken vanaf 15.00 uur, tenzij je van tevoren afspraken hebt gemaakt.
 
* Het pand is groot genoeg om een ​​sociale afstand te bewaren en met uw eigen privé veranda en tuin bent u veilig en heeft u geen beperkingen. Geef elkaar gewoon wat ruimte bij het zwembad. Voorlopig is het te koud om te zwemmen, maar we weten niet hoe het in de zomer zal zijn.
Met een beetje gezond verstand en wat extra bewustzijn zorgen wij ervoor dat u (wederom, voor veel onder u) een heerlijk verblijf heeft bij African palm Cottage and Guesthouse!
Ontbijt: Tijdens Covid-19 wordt er geen ontbijt gegeven, vanwege de afstand die u tijdens Covid-19 moet houden.

ANNULERINGSBELEID

Wanneer u boekt: er dient een aanbetaling van 50% te worden betaald om de reservering te garanderen en wordt niet terug betaald bij annulering.
30 dagen voor aankomst: Balans moet worden betaald, wordt niet terug betaald bij annulering .
We raden alle gasten aan om contact op te nemen met hun reisagent of verzekeringsmaatschappij over een "reisverzekering" voor het geval u moet annuleren !!